☆ Shinya


Koko nimi:
Shinya no Yuki wa Kirakira
(keskiyön lumi kimaltaa)
Laji:
Talvenhenki
Ikä:
Iätön, mutta jonkinlainen ikä hänelle olisi laskettavissa siitä kuinka kauan hän on ollut olemassa
Sukupuoli:
Viihtyy naisena

Malli:
Pullip kirakishou 2007
Kustomit:
Glitterluomet, ei kirakishoun stockit vaan kustomointia varten ostetut
Kultaiset chipit custom flateista
Pitkä valkoinen peruukki ebaysta
27cm M obitsu
Hankintatiedot:
Yahoo japan auctions / heinäkuu 2014 / 390€ / neljäs nukkeniShinya on arvoituksellinen, ylpeä ja arvonsa tunteva voimakas henkiolento. Hän ilmestyy paikalle kun itse suvaitsee, tekee mitä lystää ja kietoo muut otteeseensa. Hän on turhamainen ja itsekeskeinen. Hän nauttii seuratessaan sivusta, miten muut yrittävät selviytyä jostain tilanteesta, ja saadessaan sitten tupsahtaa paikalle ratkaisemaan asia yhdellä sormenpään heilautuksella tai kultaisten silmien katseella. Shinya pitää huolen, ettei kukaan pääse unohtamaan, että hän pystyy vaivatta kaikkeen mihin haluaa - tai ainakin sen kuvan hän tahtoo itsestään antaa.

Hänen käsissään on talven mahti, kylmyys, elämä ja kuolema, mutta hän ei suinkaan hallitse talvea. Talvi hallitsee Shinyaa, ja hän joutuu joko seuraamaan sitä tai viettämään kesät heikkona ja hädin tuskin näkyvänä. Shinyalla ei ole todellista fyysistä olomuotoa, kuten ei millään muullakaan hengellä, mutta vuodenajan hengille suotujen voimien turvin hän voi tehdä itsestään näkyvän - ihan millaisessa muodossa haluaa. Shinyaa voi koskettaa, häntä voi jopa satuttaa, mutta olemassa hänen fyysistä muotoaan ei varsinaisesti ole. Se on vain hyvin todentuntuinen harha, jonka kokemat asiat vaikuttavat Shinyaan myös hänen palautuessaan normaaliin henkimuotoonsa. Henkenä hän on näkymätön, mutta aistittavissa. Hän on tuuli, hän on pakkanen, hän on jääkiteiden kimalle ja rosoisten jääpuikkojen viiltävyys. Hän on itse talven mahdin ilmentymä.

Shinya ei kuitenkaan luultavasti ole läheskään niin voittamaton kuin antaa ymmärtää. Hänen heikkoutensa onkin juuri siinä, että hän ei kestä heikkoutta. Hän ei kestä tappioita eikä sitä, että joku tekee jotain paremmin kuin hän. Vain Shinya itse tietää ikänsä, mutta hän on joka tapauksessa ollut alueensa hallitsevana talvenhenkenä niin monia tuhansia vuosia, ettei häntä enää ihan nuoreksi hengeksi voi sanoa. Shinya pelkää siis myös voimiensa heikkenemistä ja sitä, että joku joskus ottaa hänen paikkansa ja korvaa hänet. Tämän takia hän haluaa pitää ympärillään lauman, jota lupautuu suojelemaan, mutta jonka perimmäinen tarkoitus onkin suojella häntä. Itsekeskeisestä luonteestaan huolimatta Shinya on kovin kiintynyt laumaansa ja kokee tarvetta oikeastikin suojella sitä ja huolehtia siitä, vaikka esittääkin asian aina kuin kaiken tarkoitus olisi vain palvella häntä itseään. Hän ei koskaan suostu myöntämään, että tekisi jotain vain hyvää hyvyyttään, vaikkei hänessä pahuuttakaan ole ripaustakaan.

---


Shinyaa edeltänyt talvenhenki kuului – kuten Shinyakin nykyään – suurempaan talvenhenkien joukkoon, jossa jokaisella on oma vastuualueensa. Tämä edellinen joukko oli liian voimakas ja vallanhimoinen. He käyttivät asemaansa väärin, alistivat luonnon ja toiset vuodenajat armoilleen. Vallitsi ikuinen talvi. Lopulta luonnonvoimat yhdistivät mahtinsa luodakseen voimakkaampia mutta viisaampia talvenhenkiä, jotka ne lähettivät tuhoamaan oman alueensa edellisen hengen. Näille uusille hengille ei annettu enää talven hallitsijan asemaa – heidän tehtävänsä on vain valvoa vuodenaikaansa. 

3 kommenttia:

 1. Oih! Niin kaunis neito! ;3 Kauneimpia nukkeja joita oon ikinä nähny! OuO

  VastaaPoista
 2. Eikös nää oo niitä nukkeja jotka maksaa nykyään 1000e? O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no jos jotain ebayn ryöstöhintoja kattoo :D
   Leikilläni sanon minäkin tuota tonnin arvoiseksi, mutta Japanissa tän mallin arvo on siinä 200-600€, eri myyjillä siis tosi eri hinnat kuten tosta voi päätellä. 600 on jo oikeesti paljon tämmösestä eikä sillä hinnalla oikeestaan edes kannata ostaa ^^'

   Poista

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!