☆ Honoo


Koko nimi:
Kibou no Honoo
(toivon liekki)
Lempinimet?
Kiba (Kazen käyttämä)
Laji:
Ihmiseksi muutettu susi
Ikä:
19
Sukupuoli:
Nainen

Malli:
Pullip custom (milk latte)
Kustomit:
Chipit, valkoinen ja oranssi
Huulia lukuunottamatta full custom meikki
Pullip keikujakun luomet
27cm S obitsu
Hankintatiedot:
Pullipstyle / heinäkuu 2013 / n. 80€ + postit / toinen nukkeni

---

Honoo on luonteltaan lyhyesti sanottuna huolehtiva, harkitseva ja lempeä. Hän on ystävällinen ja uteliaan kiinnostunut kaikkia kohtaan, eikä suutu juuri koskaan. Ujo hän ei pehmeämmästä luonteestaan huolimatta ole, vaan rohkea ja määrätietoinen. Riitatilanteissa Honoo toimii yleensä sovittelijana. Hän arvostaa oikeudenmukaisuutta ja pitää siitä tiukasti kiinni.

Honoo viihtyy luonnossa ja rakastaa kävelyitä ja teehetkiä. Nuori susihukka on tarkka siisteydestä, aikatauluista ja järjestyksestä, muttei nipota niistä liikaa vaan on melko joustava luonne. Hän vaipuu helposti ajatuksiinsa, ja Honoolla onkin taipumusta suunnitella ja haaveilla paljon. Täydellisen hillitty ja mitenkään tylsän rauhallinen Honoo ei kuitenkaan ole, vaan innostuu melko herkästi ja lähtee toteuttamaan ideoitaan - tai muiden ideoita - iloisen tarmokkaasti.

Honoo pitää kovasti käsityöharrastuksista ja tahtoisi kokeilla milloin mitäkin näpertelyä. Hän on myös hyvä ruuanlaitossa, joten kun tähän lisätään vielä huolehtivainen luonne, on Honoo tässä pienessä laumassaan varsinainen kodin hengetär. Muiden seikkaillessa lähiympäristössä hänen vastuulleen jääkin usein eväiden tekeminen ja sen varmistaminen, että kaikilla on tarpeeksi lämmintä vaatetta päällä. Honoo rakastaa kaikkia ympärillään ja tekee parhaansa, jotta jokaisella olisi hyvä olla.

---

Honoo kasvoi samassa Pohjoistuulen susilaumassa kuin Kazekin. Hän kiinnostui lauman noitasuden käyttämistä yrteistä ja loitsuista niin pienenä, että noita otti hänet saman tien omaan huostaansa ja ryhtyi itse kasvattamaan häntä. Honoosta tuli pian hyvin suosittu ja rakastettu laumassaan. Hän osoitti luontaista taipumusta toisista huolehtimiseen ja tahtoi selvästi käyttää taitojaan vain hyviin tarkoituksiin, kuten kunnon noitasuden kuuluu. Muu lauma ei tuntunut pistävän pahakseen edes tämän kauniin pitkäturkkisen susineidon ystävyyttä kirotuksi epäillyn Kazen kanssa, sillä he uskoivat että Honoo tietää mitä tekee.

Kovin vahvoja taikuuden taitoja noitasusilla ei ole, he keskittyvät lähinnä yrteillä parantamiseen sekä harvoin pienten loitsujen, esimerkiksi taistelussa yksinkertaisten suojeluloitsujen tekemiseen. Honoo ehti olla koulutuksessa vasta hyvin vähän aikaa, ennen kuin lauma tuhottiin muuttamalla sudet ihmisiksi, jolloin suurin osa ei pystynyt selviytymään uudessa olomuodossaan. Honoo ehti oppia vain yrttien käyttöä käytännön haavoihin ja sairauksiin, muttei vielä mitään loitsuista. Hän seurasi kuitenkin tarkasti mestarinsa puuhia silloin harvoin kun tämä loitsuja käytti johonkin. Honoo siis tietää taikuudesta jonkin verran, muttei ole koskaan itse kokeillut käyttää sitä. Hän haluaakin keskittyä lähinnä kasvien ja muiden luonnon omien lääkkeiden ominaisuuksiin ja sitä kautta laumansa auttamiseen tarvittaessa.

---

Muuta tietoa:
- Honoon oikea silmä sokeutui hänen yrittäessään puolustaa laumaansa ihmisiltä, jotka olivat tulleet hävittämään sudet. Silmästä ei kuitenkaan tullut samea kuten sokeilla yleensä, vaan siihen jäi vahvana kirkkaus ja suden silmien läpitunkevuus kuin muistona siitä oranssin liekistä, joka siinä ennen paloi.- Honoo rakastaa kaikkia ympärillään koko sydämestään, mutta ei koe minkäänlaisia romanttisia tunteita tai kiinnostusta kumppanin etsimiseen. Hän on kuin yksinäinen susi, joka kuitenkin vetää lempeydellään puoleensa niin paljon ystäviä, ettei jää koskaan oikeasti yksin.

3 kommenttia:

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!