☆ RuskaKoko nimi:
Ruskalehti
Laji:
Ruska ja Taivas kutsuvat itseään metsän lapsiksi
Ikä:
15
Sukupuoli:
Tyttö

Malli:
Pullip make it own (natural skin)
Kustomit:
- Leeke Worldin peruukki LR-048_L värissä BabyBrown/EveCream
- Meikki itse tehty
- Silmät custom flateista. Taustat tehty koneella ja tulostettu, kuten luomikustomin paperitkin.
- Obitsu 25cm M
Hankintatiedot:
Pullipstyle / elokuu 2014 / 25€ + postit / viides nukkeni


Ruska on kaksosista villimpi ja rämäpäisempi. Hän janoaa seikkailuja ja on vähän tyhmänrohkea, kuvittelee itsestään liikoja vaikeissa tilanteissa. Temperamenttinen tyttö on mielenliikkeiltäänkin varsinainen tuuliviiri. Suosikkijutut ja pukeutumistyyli vaihtelevat lähes päivittäin, ja mielipide tapahtumiin ja tilanteisiin saattaa muuttua hetkessä. Jos Ruskalta esimerkiksi kysyy haluaisiko tämä seuraa, hän saattaa ensin ilahtua mutta pian ilmoittaa vähän ärtyneesti haluavansa olla rauhassa ja hätistellä toisen pois.
Ruska on hyvin suojeleva siskoaan kohtaan, vaikka todellisuudessa Taivas saa olla koko ajan katsomassa Ruskan perään ja puhumassa tälle järkeä. Ruska vain kuvittelee olevansa aina oikeassa ja tekevänsä aina oikein, ja käy silmät innosta leimuten haasteita päin. Itseluottamusta ei tältä tytöltä ainakaan puutu!

Kuten sanottu, Ruskan suosikkiasiat vaihtelevat jatkuvasti, mutta on kolme jotka pysyvät; hänen jousipyssynsä, metsä ja Taivas. Siskokset ovat metsän kasvatteja ja eläneet ikänsä osana sitä, eikä Ruska oikein sopeutuisi muualle. Jo lauman koti on hänelle kuin vankila, eikä hän vietä sisällä yleensä kuin yöt. Hän tarvitsee metsän huminaa ja tuulen tuoksuja ympärilleen, ja sammalta ja neulasmattoa jalkojensa alle. Ruska on aina ollut taitava ampumaan jousella. Kenties tästä hän on saanut päähänsä, että on hänen hommansa suojella siskoaan – hänhän se osaa käyttää jotain pätevää asetta.

Uusia tuttavuuksia Ruska lähestyy alkuun arvioivasti ja yllätettynä helposti hyvinkin tuimalla asenteella, mutta mulkoilu saattaa piankin muuttua pilkkeeksi silmäkulmassa. Jos Ruska olisi vähänkään vanhempi, hän saattaisi olla varsinainen sydäntensärkijä! Hän kun on ylipäätään vähän leikittelevä luonne eikä ota mitään vakavasti.

---

Lauman tuntemassa maailmassa metsä on paljon muutakin kuin puita ja eläimiä. Kuten kaikkea muutakin luontoa, sitä asuttavat lukuisat henget, näkymättömät pikkuolennot, vartijat ja haltiat sekä monet muut lajit joille ei kaikille ole nimiäkään. Osa näistä on itsenäisiä lajeja, joidenkin yksilöt taas syntyvät vain luonnon omina luomuksina tai olosuhteista riippuen. Metsä elää ja muuttuu jatkuvasti, luoden omia asukkejaan osaksi itseään. Olennon sielu saattaa saada alkunsa puussa tai vedessä, tai vaikka kivessä, ja lopulta se erkanee syntymäsijoiltaan liikkuvaksi, hengittäväksi yksilöksi. Ruska on lähtöisin havumetsikön sydämessä, puron halkomalla aukiolla kasvavasta yksinäisestä vaahterasta. Vaahteran varjoissa, lehtien välistä pilkistävän sinitaivaan alla kasvoi pieni heinämätäs. Tämä kastepisaroissa kimmeltävä heinikko puolestaan synnytti Taivaan sielun, ja myöhemmin kaksoset muuttuivat nykyiseen muotoonsa ihmisenkaltaisiksi metsänolennoiksi.

---

Muuta tietoa:
- Pitää mausteisesta ruuasta

2 kommenttia:

  1. Ruska on ehkä lempparini kaikista nukeistasi ^__^ jokin tuossa ihanassa face upissa viehättää minua tosi paljon ja ruskan sävyt on kaunita♡ liitynpäs tästä lukijaksesi etten missaa yhtään postaustasi, niin kiinnostavalta tämä blogi vaikuttaa :)

    VastaaPoista
  2. Hui! Säikähdin jo että mitä verta tuolla Ruskalla on kasvoissa, (Vaikka huomasinkin lopuksi että ne oli jonkunlaisia lehtiä.) mutta ei. Se ei tarkoita etten olisi rakastunut tuohon neitiin!♥

    VastaaPoista

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!