☆ KazeKoko nimi:
Kuroi Arashikaze
(musta myrskytuuli)
Laji:
Ihmiseksi muutettu susi
Ikä:
18
Sukupuoli:
Nainen

Malli:
Pullip custom (akemi homura)
Kustomit:
Musta pitkä peruukki, suoristettu
Lähes full custom meikki (jonka rajauksista tosin myöhemmin poistettu näissä kuvissa näkyvä alempi terävä "ulkokulma")
Violetit chipit & hopeiset paperit luomissa
27cm S obitsu
Hankintatiedot:
Pullipstyle / marraskuu 2012 / n. 80€ + postit ja tullit / ensimmäinen nukkeni

Kaze on epäluuloinen ja toisiin jopa kylmästi suhtautuva susineiti. Hän on päälle päin hyvin itsepäinen ja äkäinen, eikä juurikaan kuuntele saati yritä ymmärtää muita. Kazella on kuitenkin loppujen lopuksi hyvin ailahtelevainen luonne, jossa on monia kätkettyjä puolia.
Susityttö on rakentanut huolella itselleen kovan ulkokuoren ja hermostuu, jos joku uhkaa murtaa sen. Hän esimerkiksi hämmentyy jä hätääntyykin helposti liiasta huomiosta ja saattaa unohtaa "naamionsa" silloin. Kaze on oikeasti yllättävän herkkä ja epävarma ja yrittää piilottaa tämän. Sisimmässään hän on jopa taiteellinen sielu, tykkää laulaa ja rakastaa kasveja. Kaze on hyvin suojelunhaluinen laumaansa kohtaan, ja onkin taitava käyttämään kynsiään ja hampaitaan tarvittaessa.

Muiden seurassa ollessaan Kaze enimmäkseen seuraa toisia sivusta eikä juurikaan osallistu minkäänlaiseen hauskanpitoon. Hän on hiljainen tarkkailija, ja viileän etäinen jos hänelle yrittää puhua. Mielipiteensä Kaze tosin ilmaisee harvinaisen selkeästi, sillä hän uskoo olevansa oikeassa eikä helposti taivu toimimaan toisin kuin itse ajattelee. Yksin ollessaan Kaze kuitenkin antaa monesti kylmän puolen luonteestaan olla. Silloin hän saattaa vaikuttaa jopa ystävälliseltä ja helposti lähestyttävältä, mutta yhtä nopeasti kuin sen riisuikin, Kaze myös vetää naamionsa takaisin.

---

Kaze syntyi mustaksi sudeksi talvenhengen suojeluksessa olevaan valkeaan laumaan, minkä takia häntä pidettiin kirottuna. Mustan pennun epäiltiin olevan varjoksi muuttuneen entisen talvenhengen aikaansaannosta. Lauma vältteli häntä lukuunottamatta nuorta noitasusioppilasta, Honoota, joka oli vain vähän Kazea vanhempi. Kazen emo alkoi hylkiä ainoaa pentuaan varhain, ja kun muukin lauma käänsi tälle selkänsä, Kazesta tuli sulkeutunut ja katkera. Hän opetteli saalistamaan ja taistelemaan paljon nuorempana kuin muut pennut, sillä kukaan ei pitänyt hänen puoliaan ja huolehtinut hänestä. Vain Honoo alkoi katsoa Kazen perään ja yritti ujuttaa tälle ruokaa silloin, kun nuorempi pentu ei itse saanut mitään napattua. Äkäisen luontoisena Kaze ei ollut mitenkään kovin kiitollinen huolehdittava, mutta pikkuhiljaa nämä kaksi ystävystyivät. He ovat kasvaneet yhdessä, ja Honoo on ainoa olento josta Kaze todella sisimmässäänkin välittää.

---

Muuta tietoa:
- Kazella on vähän lapsellinen taipumus hullutella erilaisilla kampauksilla. Hän myös antaa mielellään Honoon laittaa hiuksiaan, vaikka heidän makunsa kampausten suhteen eivät aina ihan kohtaa...
- Kazen kuulo- ja hajuaistit ovat yhä suden luokkaa – paremmat kuin Honoon, joka tämäkin yltää kyllä tavallisen ihmisen yläpuolelle – mutta hänellä on ihmiseksi huono kuulohahmotus. Hänen kuulonsa tuntuu olevan pikemminkin luotu äänten tarkkailuun kuin puheen jäsentämiseen, joten hän kuulee helposti väärin kun hänelle puhuu.

4 kommenttia:

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!