☆ Koume


Koko nimi:
Koume
(tarkoittaa pientä luumua, Koumen silmät olivat lapsena tumman violetit)
Lempinimet?
Koume-san
Laji:
Puoliksi ihminen, puoliksi kissademoni
Ikä:
20
Sukupuoli:
Nainen

Malli:
Pullip suigintou 2007
Kustomit:
Peruukki värissä Royal Gray, vaaleanpunaisella raidalla
Vaaleanpunaiset kissasilmät & luomikustomi
27cm M obitsu
Hankintatiedot:
Nakano Broadwayn Mandarake / kesäkuu 2014 / 60€ / kolmas nukkeniKoume on luonteeltaan positiivinen ja sisukas, isosiskona myös erittäin suojeleva ja rakastava. Koume on melko sinisilmäinen ja haluaa uskoa kaikista hyvää – tai ehkä pikemminkin näkee pilkahduksen hyvyyttä sielläkin, missä toiset eivät. Hän auttaa muita mieluusti ja on hyvin tunnollinen ja rehellinen nuori nainen. Koume ja Honoo ovat luonteeltaan ja mielenkiinnon kohteiltaan melko samanlaiset, joten he tulevat hyvin toimeen keskenään. Koume on hieman hupsuttelevampi ja tyttömäisempi, vaikka onkin Honoota vanhempi.

Koume pitää vaaleanpunaisesta väristä ja kukkasista, mutta myös omanlaisestaan melankoliasta. Hän viihtyy pimeässä ja kuuntelee mielellään surullista musiikkia. Hän haluaisi oppia itsekin soittamaan jotain soitinta, mutta pitää niin monista, ettei ole onnistunut päättämään minkä soittoa alkaisi opetella.

Kylmällä säällä Koume pysyttelee mieluusti sisällä ja uskaltautuu ulkosalle vain kunnon vaatekerroksen kera, sillä hän on isänsä puolelta perinyt hieman huvittavan geenin. Siinä missä esimerkiksi lauman sudet eivät tunne kylmää juuri lainkaan, Koume ja jossain määrin myös siskonsa Kiniro ovat kirjaimellisesti varsinaisia vilukissoja!

---

Koumen ja Kiniron isä oli kissageeninen demoni, joka muuttui ihmismuotoon saadakseen jälkikasvua. Tyttöjen äiti oli tavallinen ihminen, joka rakastui tapaamaansa hurmaavaan, komeaan ja runollisesti puhuvaan mieheen. Mitään tämän todellisesta lajista tietämättä hän perusti miehen kanssa perheen ja luuli kaiken olevan hyvin, vaikka tytöt olivatkin ihmisten maailmassa ulkonäöltään selviä kummajaisia. Äiti kuitenkin rakasti heitä niin paljon, että oli täysin sokea heidän erikoisuuksiaan kohtaan ja päätti vain pitää etäisyyttä toisiin ihmisiin. Muuthan olivat selvästi vain kateellisia perheen onnesta ja ilkeilivät siksi.

Sitten mies alkoi käyttäytyä oudosti. Hän vaati tyttöjä itselleen ja näytti näille esimerkkiä välinpitämättömästä ja säälimättömästä käytöksestä muita ihmisiä kohtaan. Vaikka tyttöjen äitikään ei juuri ollut arvostanut toisten kommentteja hänen lastensa ulkonäöstä, hän ei ollut koskaan opettanut heitä katkeriksi tai vihaisiksi, päin vastoin. Molemmat olivat hyvin kasvatettuja ja kilttejä, ystävällisiä lapsia. Näitä arvoja äiti oli aina kunnioittanut, ja järkyttyi miehen muuttuneesta käytöksestä. Aivan kuin hän ei olisi tuntenut tätä enää. Eikä ollut koskaan tuntenutkaan, hän ymmärsi, kun tämän olennon todellinen luonto lopultakin selvisi hänelle. Hän pakeni vuosia lastensa kanssa, peläten ja koko ajan parempaa piilopaikkaa etsien, sillä julma demoni tavoitteli sinnikkäästi jälkeläisiään itselleen. Lopulta epätoivoinen äiti teki ratkaisunsa; hän osti lapsilleen lentoliput kaukaiseen maahan toivoen sen olevan turvallinen ja kaunis paikka, hyvästeli nämä ja jatkoi pakenemista yksin – ja valmistautui kohtaamaan demonin raivon kun tämä löytäisi hänet muttei tyttöjä.

---

Muuta tietoa:
- Koume on allerginen vehnälle
- Siskosten isän demonin geenit vaikuttavat Koumessa enemmän kuin Kinirossa, vaikka kumpikaan ei tosin luonteeltaan ole mitään demoniin päinkään.


1 kommentti:

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!