☆ KiniroKoko nimi:
Kiniro
(kin tarkoittaa kultaa, kin'iro no kullanväristä, nimi viittaa tytön silmien väriin)
Lempinimet?
Eniro (kiitos eräälle nukkeilijalle, joka luki nimen väärin ja luuli Kiniroa oikeasti Eniroksi!)
Laji:
Puoliksi ihminen, puoliksi kissademoni
Ikä:
14
Sukupuoli:
Tyttö

Malli:
Pullip kirakishou 2014
Kustomit:
Peruukki värissä Goldenrod, ruskeilla raidoilla
Kullansävyiset silmät & luomikustomi
Obitsu 25cm S (näissä kuvissa vielä 27cm, pienempi hankittu myöhemmin)
Hankintatiedot:
Pullipstyle / syyskuu 2014 / 125€ / kuudes nukkeni

Kiniro on henkisesti ikäistään nuoremmalle tasolle juuttunut pieni kissatyttönen, joka pelkää suurta maailmaa ja kaikkea vierasta. Ennen kaikkea Kiniro pelkää aikuisuutta, ajatusta vastuusta ja yksin selviytymisestä. Hänellä on erilaisia neuroottisia ongelmia sekä vaikeuksia hahmotuksessa. Kiniron ongelmat ovat kuitenkin niin osa häntä itseään, että ne sulautuvat hänen muun käytöksensä ja olemuksensa joukkoon eivätkä pistä silmään varsinkaan kun häneen tutustuu. Ja lähemmin tutustuttaessa Kiniro onkin iloinen, hurmaava ja leikkisä tyttö. Hän on tavattoman utelias ja aina tukkimassa kaikkeen mukaan – kunhan luottaa voivansa turvata muihin jos alkaa pelottaa. Kiniro tukeutuukin kaikessa suuresti ihailemaansa siskoonsa Koumeen tai muihin turvallisiksi kokemiinsa henkilöihin. Hän osaa kuitenkin yllättää, sillä tarvittaessa tästä pienestä arasta tytöstä löytyy uskomatonta sisua ja päättäväisyyttä, pieni pilkahdus demonista hänen veressään.

Kiniro rakastaa pehmoleluja ja hänen mukaansa niitä on liikaa vasta sitten, kun hän ei enää osaa laskea niitä. Erityisesti nallet ovat kissatytön suosikkeja. Kiniro pukeutuu mieluiten pastelliväreihin ja kaikkeen suloiseen ja pehmoiseen. Vaatteiden täytyy kuitenkin olla tarpeeksi yksinkertaisia, sillä ylimääräiset härpäkkeet voisivat olla tiellä leikkiessä ja kiivettäessä – kissatyttö nauttii puissa kiipeilystä. Jostain syystä liian isot vaatteet eivät kuitenkaan vaikuta menoa haittaavan, sen verran Kiniro lainailee siskonsa vaatteita... Hän on myös melkoinen ahmatti ja pyörii aina jaloissa keittiössä. Makeasta hän ei pidä, mutta lähes kaikki muu syötäväksi kelpaava maistuu kyllä.

---

Saadaksesi tarkempaa tietoa Kiniron menneisyydestä, ks. Koume

---

Muuta tietoa:

- Kiniron ongelmat johtuvat melko ilmiselvästi hänen lapsuudestaan, joka oli täynnä pelkoa ja epävarmuutta. Kiniro seurasi vierestä, miten hänen äitinsä kamppaili tehdäkseen aina oikeita valintoja; lähteäkseen oikeaan suuntaan, piiloutuakseen oikeaan paikkaan, ettei mitään pahaa tapahtuisi sillä kaikki oli hänen vastuullaan. Koume sieti epävarmaa elämää paremmin ja on toipunut nopeasti, mutta herkkä Kiniro kärsi todella ja jäljet lienevät pysyviä.
- Vaikka Kiniro ei voi sietää makeaa, hän rakastaa suklaata. Ei syötynä, vaan hänestä on ihanaa katsella erilaisia suklaasta taiottuja kauniita ja suloisia herkkuja. Suklaaleivontareseptien selailu ja suklaapuodissa piipahtaminen ovatkin hänen lempiharrastuksiaan, joista hän ei luopuisi.

2 kommenttia:

 1. Hei mummoni! ^^/ Sinun nuket on kaikki aivan ylisöpöjä~ Minulla kun on Kirakishou 2014 myös, ja mietin että minkä värinen obitsu sille sopii, niin muistatko vielä, että minkä värinen Kiniron obitsu on? Ehehehe~ Liityn sinun blogin lukijaksi heti kun pääsen kotoseen~☆
  Käy toki katsomassa lapsenlapsesi blogia myös:
  sparklingdolls.blogspot.fi ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei laps pieni! Sori ku vastaan näin myöhään, en oo yhtään huomannut et tänne on tullu kommentti. Toivottavasti tästä on vielä apua / näät tän viestin. Mutta tosiaan ihan white-obitsu sopii lähes jokaiselle pullipille, joilla on perus vaalea iho. Eli ihan yleisesti jossei nukke ole huomattavan punertava / tumma niin white ^^

   Poista

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!