☆ Kitty


Koko nimi:
Kitty 
(köh toinen nimi ja sukunimi omistajalla vielä mietinnässä)
Laji:
Ihminen
Ikä:
13
Sukupuoli:
Tyttö

Malli:
Dal puki
Kustomit:
- Obitsu 23cm S
- Punavalkea peruukki, suoristettu ja leikattu
- Ripsiä lisätty ja stock-chippien taakse laitettu mustat paperit tummentamaan silmiä
Hankintatiedot:
Ostettu kaverilta / elokuu 2015 / 65€ / kahdeksas nukkeni


Kitty on hiljainen ja itsenäinen tyttö, joka on tottunut tekemään kaiken yksinään. Tai ei aivan yksin – Herra Pupu eli Kittyn pehmolelu täytyy olla kaikessa mukana. Vaikka Kitty onkin varsin kypsä ikäisekseen eikä enää leiki pupullaan, se on ainoa asia joka hänellä on ollut syntymästään asti ja se tuo hänelle turvaa. Kittyä on kiusattu koko ikänsä hiustenvärinsä takia eikä hänellä ole kavereita, mutta siitä hän ei ole moksiskaan. Ei, hän kokee vain olonsa epävarmaksi koska maailma on niin suuri ja hänen oma menneisyytensä hänelle tuntematon. Hän ei oikein tiedä kuka on tai mitä hänestä tulee, siksi hän haluaa että hänen lähellään on edes joku joka on kokenut kaiken saman ja nähnyt myös kaiken, mitä Kitty itse ei lapsuudestaan muista. Siksi pupu kulkee kaikkialla mukana.

Kittyä ahdistaa ajatus siitä, että varhaisimpien vuosiensa tavoin nykyhetkikin valuisi pikkuhiljaa pois hänen muististaan, ja hän olisi yhä vuosien päästä yhtä hukassa kuin nytkin. Ilman varmuutta muistoistaan, mielensä perukoilla vain häivähdyksiä, pieniä aavistuksia siitä kuka hän on ja mistä hän on tullut. Siksi Kitty harrastaa valokuvausta. Hän innostui ajatuksesta tallentaa elämänsä kuvin, jotta hän voi aina katsella niitä ja palauttaa asioita mieleensä. Valokuvauksen lisäksi Kitty pitää hiljaisuudesta sekä keskittymistä vaativista pulmatehtävistä ja on äärimmäisen perso makealle – röyhkeyteen asti. Jos vastapaistettu suklaakakku katoaa hänen kotonaan pöydältä heti kun muiden silmä välttää, asialla on vuorenvarmasti juuri Kitty!

---

Kitty jätettiin ihan pienenä adoptoitavaksi ja sai kodin nykyisestä perheestään. Perhe on aina suhtautunut häneen vähän hissun kissun, aivan kuin hän olisi pommi joka saattaisi räjähtää jos painaa väärästä napista. Kitty ei ymmärrä tätä, sillä omasta mielestään hän on aivan tavallinen – mitä nyt muut tuntuvat olevan kaikki typeryksiä ja ärsyttäviä, mutta muutoin. Jotain Kittyn menneisyydessä ja juurissa kuitenkin on, joka saa muut ihmiset kuljeksimaan varpaillaan hänen lähellään. Ja jos hän tekee vähänkin toisin kuin käsketään, hänelle sihahdetaan vihaisesti että hänen sietäisi olla kunnolla, kun on saanut siihen mahdollisuuden. Kukaan ei ole selittänyt hänelle, mikä ihmeen mahdollisuus ja miksi häneltä vaaditaan niin tiukasti suorastaan enkelimäistä käytöstä. Oikean äitinsä Kitty haluaisi tavata vain saadakseen selville, kuka tämä on ja kuka hän itse oikeastaan on. Muutoin Kitty ei välittäisi kohdata äitiään – naista joka laski vauvansa orpokodin ovelle, koputti ja katosi jälkiä jättämättä.

---

Muuta tietoa:
- Kittyn perhe saa elantonsa valmistamalla ja korjaamalla kenkiä. Kitty on viettänyt lapsuudessaan paljon aikaa isänsä omistamassa kenkäkaupassa, ja hänet tunnetaankin kylässä ”kenkäkaupan tyttönä”.

1 kommentti:

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!