maanantai 15. syyskuuta 2014

Tracon-miitti 13.9.2014




    Oli valtava miitti! Ilmoittautuneita oli yli 40 ja vaikka aivan kaikki eivät lopulta mukaan päässeetkään, meitä oli kyllä aika kiitettävän kokoinen porukka kasassa. Nukkejakin oli siis todella paljon. Osaa niistä aseteltiin aloituskuvassa näkyvään ryhmikseen alpakan ympärille, läheskään kaikkia nukkeja siinä ei tosin ole. Harmi etten tunnistanut kaikkia ihmisiä / osannut yhdistää heitä netissä käyttämiinsä nimimerkkeihin. Joka tapauksessa tosi mukavaa ja hauskaa porukkaa!
    Kiertelin enimmäkseen ihastelemassa nukkeja ilman kameraa, koettaen samalla pitää silmällä missä omat neitini menevät. Shinya keräsi arvatenkin ensimmäisessä miitissään paljon huomiota (vaikka se oli ihan derp koko ajan koska en vieläkään osaa asetella sitä edustavasti). Minulla oli se pyyhekin matkassa, ja aluksi olinkin Shinyusta aika tarkka ja koitin pitää huolen että kaikki putsaavat kätensä ennen kuin koskevat siihen. Lopulta en kuitenkaan jaksanut vahtia sitä niin tarkasti, ja itse asiassa kävin miitin aikana saattamassa Gapsun myyntipöytiä kiertelemään, jättäen nukkeni Kaleviksi kutsumani ihmisen huostaan puun juurelle kököttämään *vastuullinen nukenomistaja*

    Muita kuin nukkekuvia minulla ei sitten conista olekaan, eikä näissäkään ymmärrettävästi kaikista nukeista yksittäiskuvia koska oi voi niin valtava määrä pallopäitä! Mutta juu muutoin conista voisi ehkä kertoa sen, että ostin 40€ edestä pockyja ja ramunea. Voinette arvailla millaista pussia raahasin mukanani. Onneksi sitä sai kätevästi kevennettyä conin aikana... Seuraavan kerran kun menen coniin, taidan ostaa myös alpakan! Nimimerkillä Gapsun ostama vaaleanpunainen hattara-alpakka oli niin söppänä.

    PS. Ei haisuakaan kuka näiden kuvien laadun söi taas vaihteeksi, alan tosiaan epäillä muiden mukana että tämä blogger haukkaa siitä osan ennen kuin päästää kuvia postaukseen?



Aloitetaan Lunalialla ja Rennillä. Katsokaa niitä. Katsokaa! *palvoo* 

Ja tässä varmaan melkoisen tutuksi tulleet Gapsun Melissa, Renee ja Monday. Näille aurinko ei nyt ollut kovin kiltti ylivalottaessaan heitä ja silleen. Reneellä oli ihan supersöpöt kengät, mutta jostain kohtalon ivasta ne eivät näy yhdessäkään kuvassa mitä otin hänestä. Traagista.

Alpakka-pohjainen asetelma alkuvaiheillaan. 

Ihana Minni Hiiri -tyylinen olento! 

 Pieni sateenkaarisoturi ryhmiksessä. Ja älkää huoliko, korjasin Honoon asentoa vielä. Aluksi se ei meinannut millään pysyä edes pystyssä.

Peura ♥ 

Monday jälleen ~ 

Suloinen kisuli-isuli 

... Miksi kaikki nukkeni näyttivät ryhmäkuvissa tyhmältä, no ei voi mitään. Blondiruskeahiuksinen Pere Noel tässä etualalla on Kalevin Cerasus. Sinitakkinen neiti muuten antoi minulle inspiraation tietyn tunnelmaisten (oliko tuo edes suomea?) syyskuvien napsimiseen joskus tulevaisuudessa, kiitokset siitä! Sitten kun osaisi vielä toteuttaa.

Rakkauteni tummia silmiä kohtaan nostaa päätään uhkaavasti. Niin suloisia ♥ 

Tykkään tämän tytön hiusten sävystä tosi paljon. Ja miten sympaattinen ystävä hänellä!
(Ignoratkaa viereistä nukkea asettelevan henkilön sormet, suo anteeksi kuka oletkaan josset halunnut sormiasi nettiin. Mutta älä huoli ne ovat oikein elegantit) 

Öh ylivalotus on aivan omaa luokkaansa, mutta halusin vain sanoa ettei tarvitse edes olla kirakissu näyttääkseen hyvältä sellaisen vaatteissa! 

Söötit kiharat hänellä

Tämä asu! Niin muhkea. Miulle tulee tästä neidistä aika salaperäinen ja vahva vaikutelma, pidän hänestä. 

Juuri olin päässyt sanomasta etten tykkää Prunellasta? Mutta tämä on kyllä valtavan söpö.
Tämän ja edellisen nuken seurassa oli muuten vielä tosi sympaattinen Tomoe Mami (hiukset ja vähän vaatteita kuvassa näkyykin), josta en harmikseni saanut yhtäkään onnistunutta kuvaa näin jälkeenpäin katsottuna :|

Jossain vaiheessa järkkäsimme pienen Rozen Maiden -ryhmäkuvan. Shinkusta Kun Kun -versio (!!), sitten Suiseiseki, Kirakishou ja Barasuishou.

... Meidän piti ottaa Adan kanssa vaikka kuinka paljon yhteiskuvia meidän nukeista mutta se jotenkin jäi? Joten tämä kelvatkoon nyt. Derp Kirakishou ja aivan ihana Barasuishou, olkaa hyvät.  

Niin se Kun Kun!  

Söppäniä katselemassa miittiläisiä koristaan 

Hitsi vieköön kun tunnistan molemmat mutten millään saa päähäni nimiä? Niin jossei vielä tässä vaiheessa ole tullut selväksi, niin minulla on ihan jäätävän surkea (nimi)muisti, pahoitteluni siitä D:
EIKU Henna onks nää sun hei musta tuntuu siltä että valaistuin ehkä nyt! (kattokaa kui hyvin osaan yhdistää nuken ja omistajan öh oikeesti häpeen itteeni ;__;)

Tätä dalia minäkin uskaltauduin paijaamaan ja ihastelin pikkuisia kukkia hänen simmuissaan. 

... Nää minialpakat on aivan liian söpöjä nukeilla. Ja tuo pandahattu ;w; ♥  

Tässä vaiheessa Adan nuket jäivät minun huostaani, kun hän lähti mystisesti liihottelemaan jonnekin. 
Saatoin istua palvomassa Renniä koko ajan kun omistaja ei ollut hämmentymässä tilanteesta...

Niin ja koska Renn oli ei-mitenkään aseteltuna pyyhkeellä, päätin että hänen vahtinaan toimimisen etuihin kuuluu se, että voin asetella hänet jotenkin. Elegantti lopputulos tai jotain.


Hei jos olitte kyseisessä miitissä niin antaas tulla linkkejä postauksiin, käyn lukemassa! :3

11 kommenttia:

  1. oijoi, mahtava tapahtuma oli tuo tracon :3 olin sillee jee nään Raikan ja meen sanoo moi!!! arvaa uskalsinko sittenkää ;---; yh petyin itteeni.

    ok muutenki miitis tuli juoksenneltuu karkuun noita ampiaisia :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi, en mie niin pelottava ole :D
      Kai o_ô

      Haha, ite en juossu karkuun muuta kuin Kalevia ja tämän ystävää jotka jossain välissä päätti seurata mua creepysti joka askeleella :'DD

      Poista
    2. siis ei me seurattu sua, me kuljettiin raikajunassa -.-.-.--.-.-.-.-.-
      eh anteeks mulla on tapa seurata kivoja ihmisiä koska en osaa puhuu niille joten kävelen niiden perässä sillee "herpun derp en vaikuta yhtään seonneelta" x)

      Poista
  2. Hihii ihania kuvia! Mun omat failas melkein kaikki vaikka tosta rozen maiden yhteiskuvastakin oli 25 kpl :D

    mylittledreamofplasticpiece.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Kenenköhän se (ihanaupea) sinitakkinen oli :'D
    Hienoi kuvii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos sain aikaan inspispuuskan ;) Semmoista omalle kohdalle odotellessa :D

      Poista
    2. Ahaa, omistaja löytyi! :D
      Joo nyt pitäis vaan saada ne nuket valmiiksi, joita ajattelin kyseisellä idealla kuvata. Hmm.

      Poista
  4. Joo, noi punasilmät on mun :D Ja mun piti tulla puhumaan sulle, mutta eihän mulla ollut mitään sanottavaa, niin päädyin sitten vain ihastelemaan nukkeja... Itse teen postauksen kunhan ehdin. Eli siihen voi mennä aikaa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munki piti jutella vaikka kenelle, mutta en tunnistanu juuri ketään ja niille jotka tunnistin, en sit uskaltanu mennä puhumaan D:

      Poista
  5. Ihana tracon - postaus ! :> itsekkin pitäisi muistaa mokoma tehdä - toivotaan ettei ihan kokonaan jää ^^' gosun miitti oli kyllä kivaisa ja nukkeja oli tosi paljon. Sinunkin olentosi olivat kauniita yksilöitä, kuuluivat 'palvo näitä traconissa' - listalleni. En ole toisaalta varma, muistinko kehua niitä sinun kuullesi xdd

    tragedydolls.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikille kommenteista! :3

    VastaaPoista

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!