torstai 8. toukokuuta 2014

Haaste! Tulkaa hakemaan se


    Tällainen tupsahti yllättäen kommenttiboksiin, täytyyhän tämä tehdä kun haasteen antaja jopa sanoi omissa vastauksissaan minun blogini olevan hänen suosikkinsa! Oh well, täytyy myöntää että meinasin tipahtaa tuolilta. Mutta olen oikein iloinen, että tästä tykätään n_n


    Kököh siis asiaan. Haasteen säännöt joita minä en taaskaan täysin noudata ovat tässä:

 1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään
 2. Haastetun pitää vastata haastajan 11 kysymykseen
 3. Haastetun pitää keksiä 11 uutta kysymystä uusille haastetuille
 4. Haastettujen tulee valita 11 blogia , joissa on alle 200 lukijaa
 5. Sinun tulee kertoa kenet haastat
 6. Ei takaisin haastamista 11 asiaa minusta:


1. Moi, olen Raika ja mulla on blogi ja - öh ei.
Tuota, no kerrotaan nyt vaikka että Raika ei ainakaan vielä ole ihan virallisesti nimeni, vaihdan nimeni tuohon sitten kun olen täysi-ikäinen. Mikäli se vain kelpaa arvon nimihyväksyjille!

2. Omistan pörröisen, ihanan kisulin, jota palvon ja joka osaa roikkua puuhkana olkapäilläni n_n

3. Kävin puolisen vuotta japaninkurssilla kansalaisopistossa, mutta kurssitouhu ei oikein ollut minua varten joten vaihdoin takaisin itsenäiseen opiskeluun. En oikein sopeudu ryhmäharrastuksiin muutenkaan.

4. En ole koskaan värjännyt hiuksiani, lukuunottamatta pikkuisia kuparinpunaisia raitoja joskus ala-asteella sekä nyt tätä yhtä vähän näyttävämpää raitaa, joka on ollut minulla vuoden verran.

5. Mutta koska rakastan erilaisia hiusvärejä ja -tyylejä kuitenkin, minulla on kasa klipsuraitoja sekä kaksi peruukkia. Jälkimmäisiä ainakin tahdon vielä paljon lisää!

6. Olen tällä hetkellä kymppiluokalla, sillä minulle kerrottiin ysillä, ettei täältä pääse kulkemaan bussilla haluamaani lukioon. Ja pöh, tänä vuonna on selvinnyt että pääseehän. Siispä hain nyt keväällä sinne, jeij!

7. En ole tottunut olemaan lasten ja nuorten seurassa, sillä olin pienenä yksinäinen ja näin ollen pyörin enimmäkseen vanhempieni ja heidän ystäviensä seurassa. Edelleen jutteleminen sujuu luontevimmin vähän vanhempien henkilöiden kanssa, nuorten seurassa sosiaaliset taitoni tuntuvat katoavan jonnekin.

8. Olen nukkejen suhteen toivoton silmäaddikti - jos saan idean kivoista silmistä, olen pulassa, sillä aivoni kehittelevät hyvin nopeasti kokonaisen hahmon niiden pohjalta. Oi voi.

9. Sekä puheellani että tekstilläni on tapana rönsyillä välillä vähän liikaakin. Saatan jäädä selittämään yksityiskohtia, vaikka asian voisi sanoa lyhyemminkin. Huomasitteko, tässäkin postauksessa?

10. Vielä tämän ikäisenäkin rakastan pehmoleluja! Minulla on lapsuudesta muutama söpö yksilö jäljellä, haaveenani on joskus kerätä samantyyppisiä lisää ja asetella niitä esille omaan kotiini :3

11. Tykkään autoista, erityisesti mersuista. Vielä pitäisi vain päättää, haluanko mustan vai turkoosin sellaisen...


Vastaukset haastajan kysymyksiin:


1. Suomalaista vai muun maalaista musiikkia?
- Japanilaista. Tosin jos Miyauchi laulaisi suomeksi, sekin saattaisi kelvata!

2. Minkä tyylisistä tarinoista pidät?
- Fantasiatyylisistä ja eläimiin liittyvistä. Kukaanhan ei koskaan olisi arvannut tätä blogini jatkotarinan perusteella

3. Suhteesi ihmiseen jolle viimeksi lähetit viestin?
- Äidillehän mie laitoin viestiä :3

4. Lempinukkesi? (omistamasi. jos omistat yhden, mikä olisi unelma nukkesi?)
- Kahdesta on vaikea valita suosikkia... Tiedän kyllä jo, kenestä tulevasta nukestani luultavasti tulee lellikkini, mutta tällä hetkellä sanon varmaan Honoo. Olin suunnitellut sen paremmin kuin Kazen. Sori Kaze ;_;

5. Kouluaineena historia vai biologia?
- Paha valinta, biologiassa pidän luontoteemoista mutta ihmisbilsa ei oikein nappaa (khöh minustako pitäisi tulla farmaseutti?) ja historiassa taas on mielenkiintoista lukea, miten menneinä aikoina on eletty jne. Mutta taas esimerkiksi sodista lukeminen on niin kamalan synkkää.

6. Historian mielenkiintoisin henkilö?
- En osaa nimetä vain yhtä tiettyä, kaikki ovat mielenkiintoisia!

7. Pahin painajainen jonka oot nähnyt & muistat yhä?
- Näin viime vuonna unta naisesta, jolla oli hyytävän pelottavat valkoiset kasvot ja joka vainosi minua pimeän aikaan, eikä häntä voinut tappaa. Välttelen yhä tietä, jonka varrella hän unessani asui ja menetän aina yöuneni, kun ne kasvot palautuvat mieleeni.

8. Biisi joka saa kylmänväreet sulle?
- Niitä on paljon! Koska Miyauchin ääni kaikessa kauneudessaan on omiaan aiheuttamaan kylmiä väreitä, biisistä viis.

9. Koskettavimmat sanat jostain laulusta?
- Kuuntelen enemmän melodioita, kuin itse sanoja ja tokihan minulla on kielimuurikin näiden kappaleiden kanssa, joten en oikein osaa sanoa. Kappale on minusta koskettava, jos sen melodia on. En tarvitse juurikaan sanoja biisien tulkitsemiseen ainakaan tällaisessa musiikissa, mitä itse kuuntelen.

10. Onko jotain erityistä jota tahdot saavuttaa tulevaisuudessa?
- Paljonkin! Tahdon Kannustalon omakotitalon, tahdon pienen valkoisen koiran ja ison nukkelauman... Mutta ennen kaikkea haluan olla onnellinen, siinäpä tekemistä kerrakseen.

11. Etsitkö ihmisistä enemmän positiivisia vai negatiivisia puolia?
- Positiivisia yritän ainakin! :'D


11 kysymystä haastetuille:

1. Paras ulkomainen ruoka, jota olet maistanut?
2. Suosikki lemmikkieläimesi?
3. Montako sanakirjaa omistat, ja mitä kieliä ne edustavat?
4. Onko sinulla ollut aiemmin jokin muu blogi, jonka olet kenties poistanut?
5. Tutustutko helposti uusiin ihmisiin?
6. Paras nettisivusto?
7. Miten kuvailisit pukeutumistyyliäsi kolmella sanalla?
8. Unelmanukkesi, jos sinulla on sellainen?
9. Pelaatko aktiivisesti mitään tietokonepeliä?
10. Millaisesta sisustustyylistä pidät?
11. Minkä väriset hiukset haluaisit, että sinulla olisi luonnostaan?

Ja koska minulla oli vaikeuksia jo viiden haastettavan blogin löytämisessä enkä uskalla laittaa haastetta täysin randomeillekaan ihmisille, niin minä haastan KAIKKI! Eli toisin sanottuna kukaan ei varmaan vastaa noihin, mutta jos joku haluaa tämän tehdä niin siinä olis kysymyksiä :3
Loppuun tahdon vielä änkeä muutaman julkaisemattoman, tämän vuoden alussa otetun kuvan Honoosta.


4 kommenttia:

 1. (Apua apua en ole ehtinyt bloggeriin ja sinä olet mennyt postaamaan kahdesti *kuolee upeusyliannostukseen* Rakastan sun tarinan tekstejä ja sitä miten yhdistät kuvat digitaaliseen taiteeseen. Ja edellinen osa oli taasen liian ihana, fanitan susinukkejasi ikuisesti ja susijuttuihin kietoutuva tarina on namnam. *leikitään etten ole sanonut näin osapuilleen sataa kertaa jo*)

  Öh laitetaan sitten kommenttini tasottomuus kiireen piikkiin eiksjuu. Kiinnitin huomion tuohon, että sulla hahmojen silmät tulee tavallaan ensimmäisenä mieleen ja se oli mielestäni jotenkin hauskaa koska itsellä ensin tulee tarinan tarvitsema hahmo ja sille nimi, silmät voivat olla suuri kysymysmerkki hyvinkin pitkään :D Ja sekin on jännää, miten eri tavoin ihmiset kuuntelevat musiikkia, itselle sanat ovat suurimmassa osassa biiseistä yhtä suuressa osassa kuin melodia, elleivät jopa suuremmassa (kiitokset niille kivoille ihmisille, jotka kääntävät japaninkielisiä kappaleita englanniksi ja tekstitykset ovat kätevästi samassa videossa). Onnellisuus, siinä tosiaan onkin haastetta (usein tuntuu että sen saavuttaminen olisi paljon helpompaa ilman suurinta osaa ihmiskunnasta...)

  Honoo on kuvissa taas niin kauniina ja rakastan noita proppeja sekä kuvien muokkauksia valtavasti :3 Sun kuvissa on vaan jotenkin niin ihana, tunnistettava tyyli niin kuvissa itsessään kuin muokkauksissakin ♥︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No apua apua ku nyt mie häpeen itteeni ku en oo kommentoinu sulle mitään pitkään aikaan .___.
   Palvon vaan sun postauksia aina niin paljon, etten osaa sanoa niistä mitään järjellistä! *menee yrittämään sinne jotain kommentinkaltaista*

   Ja haha, mulla taas nimi on kaikista pisimpään se kysymysmerkki! Honoo sekä tämänhetkisistä nukkesuunnitelmista kaksi ovat tosin pieni poikkeus tässä, ne on kehitelty nimen pohjalta. Muille nimi kehittyy hahmon pohjalta, tämä on jännää :D
   Musiikista taas voisin voisin vielä sanoa, että miehän olen (aisti)yliherkkä tapaus, joten tulkitsen melodioita ja laulajan äänenkäyttöä tavallista voimakkaammin ja tavallaan "ymmärrän" kappaletta jo ihan niidenkin pohjalta, vaikkakin jonkun verran tajuan sanoistakin (tämä oli muuten hieno hoksata täs yks päivä!)

   Ja jälleen kerran kiitän kaikista kehuistasi nwn ♥

   Poista

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!